IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Камерън не присъства на премиерата на новия „Аватар“

13 декември 2022 14 40

Режисьорът се оказа с коронавирус

Снимка: БГНЕС

Джеймс Камерън не присъства на премиерата на новия „Аватар: Природата на водата“, която се състоя на 12 декември, тъй като даде положителен тест за COVID-19.

„Аз съм в Ел Ей, току-що се върнах от Токио и успях да взема COVID в самолета, така че съм изолиран и не мога да отида на собствената си премиера тази вечер“, каза Камерън пред Deadline. Режисьорът заяви пред изданието, че са били много хората, с които си е казвал през годините, че ще наваксат времето да са заедно на премиерата. „Човек предлага, а Бог разполага.“, коментира той.Снимка

Представител на Disney обясни пред Deadline, че Джеймс Камерън има COVID, но се чувства добре.“

Оригиналният „Аватар“ ще бъде преиздаден в Китай от понеделник преди премиерата на „Пътят на водата“, която ще се състои по-късно тази седмица.

Камерън всъщност е дал положителна проба след рутинен тест, се казва в официалното изявление и се допълва, че ще продължи да изпълнява графика си виртуално, но няма да присъства на премиерата.Снимка

Камерън присъства все пак на световната лондонска премиера на 6 декември. Филмът, който излиза този петък, може да отбележи 200 милиона долара в боксофиса.

На червения килим се качиха все пак звездите от „Аватар: Природата на водата“ – Кейт Уинслет, Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Еди Фалко и Джемейн Клемент.

„Аватар: Природата на водата“ се развива повече от десетилетие след филма от 2009 г. и се съсредоточава около семейство Съли (Джейк, Нейтири и техните деца), които са преследвани от Куорич на Стивън Ланг и неговите хора.

Те намират убежище в далечен, тропически район на Пандора, но бедата ги следва.

„Аватар: Природата на водата“ спечели одобрението на критиката и е номиниран за най-добър филм в „Златен глобус“, като Камерън се състезава в категорията за най-добър режисьор успоредно със Стивън Спилбърг и Мартин Макдона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари